Skip navigation MENU

Single reizen Amerika

Ben je single en wil je een rondreis door Amerika maken? Ben je op zoek naar een gezellige groepsreis, waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten? En doe je dat liefst in Amerika, zodat je de Grand Canyon en New York kunt bezoeken? Dan zit je hier goed!

Met je groepsmaatjes reis je door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Van Los Angeles en Hollywood door naar natuurfenomenen als de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley. Bekijk hier tips en info over singlereizen in Amerika.

Singlereis door Amerika boeken? Bekijk deze aanbieding van TUI!

Tips voor de beste single reis

Hoe vind je de single reis die bij jou past? Waar moet je op letten? Lees hier de tips zodat jij de single reis vindt die voor jou het beste is!

  • Bij sommige reisorganisaties kan je kiezen voor een single reis in een bepaalde leeftijdsgroep. Kies voor een jongerenreis, of een 25+, 30+, 40+ of 50+ groep.
  • Wil je een eigen kamer, of deze met iemand delen? Vaak kan je kiezen voor een kamer alleen, tegen een vergoeding.
  • Wil je af en toe even alleen zijn? Dat kan! Let er dan op hoe de reis georganiseerd is, of je de mogelijkheid hebt om je af en toe terug te trekken.
  • Wil je graag op reis met mensen over heel de wereld, of alleen uit Nederland? Ook daar kan je uit kiezen.
  • Hou je van een actieve vakantie, of niet? Let goed op de planning van de reis, of er veel sportactiviteiten in zijn gepland of niet.

Bestemmingen in Amerika

Heb je besloten dat je graag met een singlereis naar ’the USA’ wil, dan heb je nog genoeg keuzes te maken. De VS is enorm, met een oppervlakte van 9.629.047 m2! Lees hier wat je in het oosten en westen van Amerika kunt vinden.

West Amerika

Hier vind je de gigantische bomen in Sequoia, de Grand Canyon, de rotsformaties van Bryce en Zion, de beren van Yosemite en de beroemde geisers van Yellowstone. Ook vind je hier beroemde steden, zoals San Francisco en Los Angeles in Californië. Dit is niet voor niets een hele populaire reis in Amerika!

Oost Amerika 

In Oost Amerika kom je voornamelijk voor een bezoek aan de metropolen New York City, Boston, Chicago, Washington D.C., Orlando en Miami, Daar kun je fantastisch winkelen en je kunt er verschillende bezienswaardigheden bezichtigen. Maar je kan ook heerlijk zonnen op Miami Beach, of een pretpark in Orlando bezoeken!

Reisaanbieders

Er zijn verschillende reisorganisaties die single reizen naar Amerika aanbieden. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme. Vergelijk de verschillende reisaanbieders goed en ontdek welke aanbieder het beste bij jouw wensen past. Op onze pagina over reisorganisaties hebben we een duidelijk overzicht met alle reisaanbieders die rondreizen naar Amerika aanbieden. Ontdek welke reis het beste bij je past!

mensen

FOX single reizen – Amerika

FOX is onderdeel van de ANWB en erg populair wat betreft hun single reizen Amerika. Bekijk de vier verschillende reizen naar Amerika en Canada!

Simi single groepsreis – Amerika

Simi Reizen is gespecialiseerd in jongerenreizen, rondreizen en groepsreizen. Actie, avontuur en gezelligheid staat bij dit reisbureau centraal.

Een singlereis of een groepsreis boeken?

Het aanbod singlereizen naar Amerika is niet heel groot, waardoor je kunt overwegen om mee te gaan met een groepsreis. Of je nu een singlegroepsreis boekt of een gewone groepsreis, wat is er anders?

Het risico van een gewone groepsreis is dat de andere deelnemers in koppels meegaan, waardoor je je wat alleen kunt voelen. Denk daar van te voren goed over na. Ook kan je contact opnemen met de reisorganisatie, en hen om advies vragen!

Rondreis door de VS maken?

Bekijk reisaanbieders