Skip navigation MENU

Busreis door Amerika

Een busreis door Amerika is ideaal. Dat komt doordat je niet zelf hoeft te rijden, en alleen maar hoeft te genieten van al het moois om je heen! Een busrondreis vindt je vaak in de vorm van een groepsreis, waarbij je met een groep mensen van plek naar plek reist. Ondertussen heb je natuurlijk steeds de ruimte om te genieten van de mooie plekken waar je in terecht komt!

Busreis door Amerika boeken? Bekijk aanbiedingen De Jong Intra!

De populairste busreis door Amerika is..

Florida! The Sunshine State Florida is een hele populaire bestemming voor een busreis. Dat komt door het lekkere weer, de vele pretparken en de prachtige stranden. Dit zie je, tijdens een busrondreis door Florida:

  • MIAMI – Miami Beach, Ocean Drive en meer.
  • FLORIDA KEYS – Genieten van het relaxte eilandleven.
  • ORLANDO AMUSEMENTSPARKEN – Disney World, SeaWorld en andere parken.
  • EVERGLADES – Alligators spotten in de moerassen.

 

Andere populaire busreizen in Amerika

Naast een busreis door Florida is ook de Westkust van Amerika erg populair. Dan bezoek je naast San Francisco, Las Vegas en Los Angeles ook het Yosemite, Grand Canyon en Zion National Park! Na de populaire Westkust is de Oostkust ook een veel gevraagde busreis. Je bezoekt dan bijvoorbeeld Washington D.C., New York en de Niagara Falls!

Reisaanbieders

Op zoek naar een busreis door Amerika in 2019 0f 2020? Er zijn verschillende organisaties die busreizen aanbieden naar Amerika. Bekijk hier het aanbod en vergelijk de verschillende aanbieders!

Beeld

De Jong Intra – Busreizen door Amerika

Bij de Jong Intra Vakanties draait het om jouw vakantiewensen. Wat je wensen ook zijn, de Jong Intra Vakanties denkt altijd met je mee. De busreizen hebben Nederlandssprekende reisleiding bij meer dan 15 Nederlandse deelnemers. Naast busreizen hebben zij ook vliegreizen, waar je met het vliegtuig van plek naar plek reist.

Logo TUI

Tui – Busreizen door Amerika

Busreizen van Tui zijn uitstekend voor alleenstaanden en stelletjes. Naast de vluchten, het vervoer en de hotels zijn ook de tours en excursies geregeld. Dat betekent met een gezellige groep op pad!

Groepsreis Amerika

Reis je liever niet alleen met de auto door Amerika, dan kun je mee met een groepsrondreis. Samen met de groep en met een gids die alle bijzondere plekjes weet te vinden reis je door Amerika. Deze groepsreizen gaan bijna altijd per bus. Meer weten over groepsreizen? Bekijk dan deze pagina!

Rondreis door de VS maken?

Bekijk reisaanbieders