Skip navigation MENU

Highlights West-Amerika

Wil je een rondreis maken door West-Amerika? Dan zijn dit de zes mooiste highlights van West-Amerika die je absoluut gezien moet hebben. De meeste mensen willen een rondreis maken door West-Amerika vanwege de prachtige natuur. En terecht. De highlights hebben daarom niks voor niks allemaal betrekking op de natuur. Maar daarnaast zijn ook de grote steden Las Vegas en San Francisco een bezoek waard. In deze twee steden zul je je ogen uitkijken en tijdens je trip tussen deze twee steden, met hier en daar wat omwegen uiteraard, kun je de hieronder genoemde highligths bezoeken.

Mooiste highlights West-Amerikax

  • Carlsbad Caverns, Zuidwest-Amerika. Dit natuurpark vind je in de staat New Mexico. Dit natuurpark is werkelijk prachtig. Zowel onder de grond als boven de grond vind je schitterende natuurverschijnselen, waaronder enorme grotten en een kleurrijke woestijn.
  • Colorado PlateauColorado Plateau is een geografische regio, bestaande uit de staten Colorado, New Mexico, Utah en Arizona. De regio heeft een oppervlakte van 337.000 m2 en je vindt hier onder andere ongerepte, woeste natuur. Maar kleurloos is dit gebied zeker niet! Verwonder je over alle mooie kleuren die je hier ziet.
  • Death ValleyOnvoorstelbare hitte en grote lege vlakten, dat is Death Valley. Dit zijn dan ook precies de eigenschappen die veel toeristen aantrekken naar dit nationale park. De extreme omstandigheden zorgen voor een bijzondere ervaringen. Death Valley is voor het grootste gedeelte te vinden in de staat Californië en gedeeltelijk in de staat Nevada.
  • Four Corners MonumentHet drielandenpunt van de Benelux ken je wellicht. West-Amerika heeft ook zoiets. Je vindt hier het Four Corners Monument. Hier grenzen de staten Colorado, Arizona, Utah en New Mexico elkaar. Ontdek zelf wat hier allemaal te zien en te doen is.
  • Grand CanyonDe Grand Canyon is een van de meest populaire natuurattracties van Amerika. De Grand Canyon vind je in het Grand Canyon National Park in Arizona. De Grand Canyon is een duizelingwekkende kloof met prachtige kleuren. Het is een van de mooiste highlights van West-Amerika.
  • Rocky MountainsDe Rocky Mountains vormen een imponerend hooggebergte. Dit hooggebergte vind je in de staten New Mexico, Colorado, Utah, Wyoming, Montana en Idaho. Dit hooggebergte bestaat uit uitgestrekte bossen, gletsjers, grote vlakten prachtige meren. Ga er op uit en verken dit 4800 kilometer lange hooggebergte.

Bezienswaardigheden bekijken zonder rij?

Bij Guide & Go bestel je gemakkelijk van tevoren tickets voor de mooiste bezienswaardigheden in Los Angeles, Miami, Orlando en New York City.

photo by: Russell, Tran