Skip navigation MENU

Rondreis Amerika met kinderen

Verre reizen maken met kinderen, het lijkt onhandig maar niks is minder waar. Veel families zijn je voorgegaan, waardoor er reisorganisaties zijn ontstaan met speciale familie rondreizen. Sommige reisaanbieders verzorgen de accommodaties en het vervoer, en sommige stellen een compleet programma op. Dan kan je zomaar met je kids op een ranch staan, waar je marshmallows roostert boven het kampvuur!

Bekijk de speciale rondreizen van Riksja Family, door Amerika met kinderen!

Lees hier meer over populaire familierondreis routes, en de kenmerken van reisaanbieders voor familierondreizen in Amerika!

Top 3 – Populaire familierondreizen

Amerika is super veelzijdig. Vakantie vieren doe je uitstekend in Florida, de meest bijzondere natuurfenomenen bekijk je in het Noordwesten! Alles heeft zijn charme, ook voor een vakantie met kinderen. De meest populaire rondreizen met kinderen vindt je hier, in een top 3.

1. Rondreis Florida met kinderen

Florida is zoals eerder genoemd, echt de perfecte vakantiestaat. De zon schijnt bijna altijd, en de temperatuur ligt er rond de 30 graden. Perfect voor een zonvakantie! Daarnaast heeft Florida een aantal bezienswaardigheden. In Miami vind je het bekende Ocean Drive, waar tout bekend Amerika rond loopt.

Dé complete rondreis door Florida met kids. Vanuit het surfplaatsje Cocoa Beach en de pretparken van Orlando rijd je de natuur van Florida in; snorkel met zeekoeien, zoek schelpen op pelikaan eiland en spot alligators in de moerassen van de Everglades. Verken het Caribische Key West te fiets, ga snorkelen in de Upper Keys en eindig je Florida rondreis in Miami.

Miami

2. Rondreis West Amerika met kind

Sowieso een van de mooiste rondreizen door Amerika is die door het westen. Vanuit Los Angeles ga je via de Mojave woestijn naar het Wilde Westen. Een verlaten zilvermijnstad, de Grand Canyon, Monument Vallet, Bryce Canyon en Zion national Park worden allemaal bezocht tijdens deze reis. Als laatste bezoek je Las Vegas, Sequoia, Yosemite National Park en San Francisco.

Wat de reis zo ideaal maakt met kinderen zijn fietstochten en dagjes naar een pretpark. Tijdens een rondreis door West Amerika gaan er meestal families met oudere kinderen mee. Dat komt door het vrij drukke reisschema.

groepsreis

3. Rondreis Zuidwest Amerika

Op naar Hollywood, cowboys en canyons! Als je deze reis beokt dan rij je vanaf San Francisco (Golden Gate bridge!) naar Disneyland in Los Angeles. Tijdens deze reis kom je in Yosemite, Sequoia en in Las Vegas. Daarna door naar de Grand Canyon, ghost towns en een relax einde in Venice Beach. groepsreis

Groepsreizen van Djoser Family

Met Djoser Family maak je een groepsreis mét kinderen. Djoser staat wel bekend om de individuele vrijheid, en flexibiliteit van het reisprogramma. De Family-groepen bestaan uit ongeveer 20 personen, maximaal 26 personen.

Logo

Familie reizen Amerika van Riksja Family

De specialisten van Amerika bij Riksja Family hebben de mooiste reizen voor jullie samengesteld. Maar bij hen kan je ook met bouwstenen je eigen reis ‘bouwen’. Bekijk de reizen of vraag om advies aan de specialisten. Die zijn namelijk al in Amerika met hun gezin geweest!

Rondreis door de VS maken?

Bekijk reisaanbieders