Skip navigation MENU

Type vakantie VS

Een rondreis door de Verenigde Staten kun je op heel veel verschillende manieren invullen. Voordat je aan je rondreis door de VS begint, is het belangrijk dat je je goed voorbereid. De Verenigde Staten vormen nu immers een groot gebied en dus het is goed om van tevoren je huiswerk te doen. Het plannen van je rondreis door de Verenigde Staten begint allereerst met het op een rijtje zetten van je wensen zijn voor je rondreis. Denk hierbij aan vragen als:

  • Waar wil ik heen?
  • Hoe lang wil ik rondreizen?
  • Wat is mijn budget?
  • Wat wil ik zien en meemaken?

Rondreis door de VS maken?

Bekijk reisaanbieders

Rondreis VS – Voor ieder wat wils

Tijdens een rondreis door de Verenigde Staten kan je erg veel zien, doen en ervaren. Je kunt hier allereerst genieten van het prachtige weer. Zin in zon, zee en strand? In de VS vind je prachtige stranden. Houd je van cultuur? Bezoek dan een van de mooie historische plaatsen of een van de vele musea.

Ook voor mensen die meer van een actieve vakantie houden, kunnen hun hart ophalen in de Verenigde Staten. Wat dacht je van een mooie fietsvakantie, waarbij je de mooiste en meeste unieke plekjes van de VS te zien krijgt? Of van een mooie treinreis dwars door alle staten heen? Autoreizen en camperreizen zijn ook heel populier in dit gebied. Een rondreis door de Verenigde Staten kun je overigens in je eentje maken, maar je kunt ook kiezen voor een groepsreis. Dit is ideaal voor mensen die geen vaste reispartner hebben.

Duur rondreis VS

Je hebt bij een rondreis door de Verenigde Staten de keus om op eigen houtje op pad te gaan, of om een volledig verzorgde reis te boeken. Rondreizen zijn er in alle soorten en maten. Wat het beste bij jou past, hangt dus af van jouw wensen. In een paar dagen tijd is het onmogelijk om veel van de Verenigde Staten te zien. Dan kun je er beter voor kiezen om een rondreis te maken door een bepaald gebied van de VS. Bijvoorbeeld alleen in het oosten of alleen in het westen. Ook dan is er nog meer dan genoeg om te zien. Wil je heel de VS doorreizen? Dan heb je minimaal drie weken nodig. Sommige mensen gaan zelfs een aantal maanden naar de Verenigde Staten. Maar dat ligt er maar net aan wat je allemaal wilt zien, hoeveel tijd je hebt en wat je budget is.

Soorten rondreizen

Klik op één van onderstaande reisvormen voor meer informatie en de beste reisaanbiedingen.

Rondreis door de VS maken?

Bekijk reisaanbieders