Skip navigation MENU

Groepsreis Amerika

Een rondreis maken door Amerika is altijd een goed idee! Reis je liever niet alleen door Amerika, dan kun je mee met een groepsrondreis. Samen met de groep en met een gids die alle bijzondere plekjes weet te vinden reis je door Amerika. Van grote metropolen naar nationale parken, met de meest bijzondere natuurfenomenen!

Uit het ruime aanbod groepsrondreizen Amerika moet je een keuze maken. Dat kan best lastig zijn, er is zoveel moois om te bekijken! Let ook op welke reisorganisatie kiest, er zit verschil tussen de georganiseerde groepsreizen. Wat het verschil is lees je onderaan de pagina.

Top 10 populaire bestemmingen – Groepsreis Amerika

Welk deel van Amerika bezoek jij? Lees hier welke 10 bestemmingen het populairst zijn!

groepsreis

1. Groepsreis New York

‘The city that never sleeps’. New York telt maar liefst 22 miljoen inwoners! En dat op zo’n klein stukje wereld. Dat maakt dat er altijd genoeg te beleven is. Ga naar het Vrijheidsbeeld en bekijk daar de indrukwekkende skyline, shop op de Fifth Avenue en maak een wandeling door het Central Park. Bekijk alle groepsreizen naar New York bij Kras.

groepsreis

2. Groepsrondreis West-Amerika

Vanuit LA, Hollywood en Beverly Hills ga je naar de Grand Canyon, waar je versteld staat van de grootte ervan. Door naar Monument Valley, Dead Horse Point, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas, een spookstad, Seqouia, Yosemite en San Francisco. Deze reis neemt je mee naar de meest mooie en bijzondere plekken in Amerika! Bekijk deze schitterende groepsreis bij Fox!

Miami

3. Groepsreis Florida

Florida is een populaire vakantiebestemming in de VS. Heerlijk weer, veel amusementsparken en prachtige stranden! Van jetset bestemming Miami reis je naar een van de eilanden van Key West, bezoek je Disney World en het Kennedy Space Center in Orlando! Reis met Amerikaplus door ‘the best of Florida’.

Golden gate bridge

4. Groepsreis Californië

De staat Californië heeft al genoeg highlights voor een rondreis! Reis vanuit Yosemite naar Sequoia, naar Los Angeles waar je over de ‘Walk of Fame’ struint, sterren spot in Hollywood en chilt in Venice Beach. Als laatste bezoek je San Francisco, met het beroemde gevangeniseiland Alcatraz, en de Golden Gate Bridge! Met Simi reizen reis je als jongere mee met deze groepsreis naar Californië.

Tip: door alleen door Californië te reizen heb je meer ruimte om te relaxen!

oorlog

5. Groepsreis Oost-Amerika

In Oost-Amerika ligt de bakermat van de Amerikaanse levensstijl. Maak een reis door de historie van Amerika door Gettysburg te bezoeken, bekend van de grootste veldslag van de Amerikaanse Burgeroorlog. Ook Washington DC, Philadelphia, Baltimore en New York worden niet overgeslagen! Bekijk deze groepsreis hier bij Kras.

Waterval

6. Groepsrondreis Amerika & Canada

Een groepsreis door Amerika & Canada neemt je mee naar de grote steden. Hoofdstad van de VS Washington DC, ‘the big apple’ New York City, Boston, Frans-Canadees Québec, trendy stad Toronto en de dorpse hoofdstad van Canada, Ottawa. Hoogtepunt zijn de Niagara Falls, en een bezoek aan de Amish. Bekijk hier de groepsreis van Kras, naar Amerika en Canada.

park

7. Groepsrondreis Yellowstone

Uitgestrekte natuurgebieden, grillige bergketens en indrukwekkende sporen van vulkanisme: je vindt het allemaal in Yellowstone National Park. Yellowstone ligt niet op de standaard route voor een rondreis door West-Amerika, maar veel mensen maken een omweg voor het betoverende natuurgebied!

stad

8. Groepsreis New Orleans

Welkom in de stad van de jazz! Zwoel en bruisend New Orleans staat voor een relaxt leven. Maak een muziekreis door naar Memphis af te reizen, de ‘City of Rock ’n Roll’ van Elvis Presley. Nashville, de hoofdstad van country- en western muziek maakt de reis compleet!

groepsreis

9. Groepsreis Las Vegas

Ontdek ‘Sin City’ Las Vegas tijdens een groepsrondreis. Ogen komen tekort, gigantische casino’s en trouwkapellen! Dichtbij Las Vegas ligt Death Valley, Bryce Canyon, Arches National Park, Horseshoe Bend en de Grand Canyon wat je niet kunt overslaan. Bekijk deze reis bij Kras, een 11-daagse groepsreis.

witte huis

10. Groepsreis New York & Washington & Niagara Falls

Deze reis neemt je mee door de geschiedenis van Amerika. Vanuit Philadelphia door naar de regeringstad Washington, New York, Boston en de indrukwekkende Niagara Watervallen. Reis met Fox naar NYC, Washington en de Niagara Falls met deze groepsreis!

Reisaanbieders voor groepsreizen Amerika

Ben jij van plan om een groepsrondreis door Amerika te maken in 2019 of 2020? Je vindt hier een handig overzicht van de reisaanbieders die groepsreizen aanbieden. Naast de route van de reis is ook de organisatie die je kiest belangrijk!

Logo Kras

Kras – Groepsreizen Amerika

Groepsreizen van Kras betekent een eenvoudige, goed geregelde rondreis. De vluchten, het vervoer en de hotels zijn geregeld, ter plekke heb je zelf alle vrijheid om de dagen in te vullen. Kras is een betrouwbare reisaanbieder die al jaren reizen organiseert.

Logo TUI

Tui – Groepsrondreizen Amerika

Groepsrondreizen van Tui zijn uitstekend voor alleenstaanden en stelletjes. De vluchten, het vervoer en de hotels zijn geregeld, maar ook tours en excursies. Dat betekent met een gezellige groep op pad! Geschikt voor mensen die graag in groepsverband Amerika willen ontdekken.

Logo

AmerikaPLUS – Groepsrondreizen Amerika

Jarenlange ervaring en kennis, waardoor de rondreizen met uiterste zorg zijn samengesteld! Met een bus reis je door Amerika, met altijd goed opgeleide reisleiding. Reizen kunnen altijd verlengd worden, vooraf of achteraf en de overnachtingen vinden plaats in uitstekende hotels.

Fox – Groepsreizen Amerika

Een groepsreis met deskundige reisleiding! Daarvoor zit je goed bij Fox reizen, onderdeel van de ANWB. Ook bij Fox reizen zit je goed als je graag een compleet georganiseerde groepsreis wil. Vluchten, vervoer, hotels, excursies en activiteiten zitten in een reis gebundeld.