Skip navigation MENU

Bezienswaardigheden VS

Wanneer je van plan bent om een rondreis te maken door de VS, maar nog niet precies weet hoe, dan is het wellicht handig om te weten wat de mooiste bezienswaardigheden zijn van dit land. Wellicht wil je de hele VS doorkruisen of beperk je je rondreis tot de oost- of westkust van de VS. Wat je ook van plan bent, dít zijn de mooiste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten.

Bezienswaardigheden bekijken zonder rij?

Bij Guide & Go bestel je gemakkelijk van tevoren tickets voor de mooiste bezienswaardigheden in Los Angeles, Miami, Orlando en New York City.

De mooiste bezienswaardigheden

  • Disneyland Park. Dat is natuurlijk geen verrassing. Disneyland is de vrolijkste plek op aarde. Het park kun je vinden in de staat Californië.
  • Grand Canyon. Een duizelingwekkende kloof bestaande uit verschillende kleuren en steile hellingen, gelegen in de staat Arizona.
  • Las VegasDe ‘entertainment capital of the world’. Ook wel bekend als dé gokstad van Amerika. Las Vegas is een grote stad middenin de woestijn.
  • Niagarawatervallen. De beroemdste en grootste watervallen van de wereld! Ze vormen de grens tussen de VS en Canada.
  • New York CityOok wel ‘The Big Apple’ genoemd. Een fantastische metropool waar je veel kunt zien en beleven.
  • Rocky MountainsEen groot hooggebergte in het westen van Noord-Amerika. Het gebergte beslaat 4.800 kilometer en de hoogste top ‘Mount Elbert’ ligt 4.399 meter boven zeeniveau.
  • San FranciscoWerkelijk een prachtige stad. Het staat bekend om de vele heuvels, de Golden Gate Bridge en de Alcatraz-gevangenis.
  • Yellowstone National Park‘S wereld eerste en oudste nationale park. Het is is ook één van de grootste grootste nationale parken van de VS. Het heeft een oppervlakte van bijna 9.000 m2.
  • Yosemite National Park. Een schitterend nationaal park waar je vele gletsjers tegenkomt. Geniet hier van prachtige uitzichten.

Bekijk het zelf

Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Plaatjes zeggen meer dan duizend woorden. En video’s al helemaal. Bekijk hieronder de video’s van enkele van deze bezienswaardigheden en beslis voor jezelf of ze een bezoek waard zijn tijdens je rondreis door de VS.

Disneyland

Las Vegas

Niagarawatervallen

Grand Canyon

Rondreis door de VS maken?

Bekijk reisaanbieders

photo by: LetoA., MoyanBrenn