Skip navigation MENU

Jongerenreis Verenigde Staten

Lloret de Mar, Chersonissos, Marmaris, Rimini; bestemmingen waar je vast wel mee bekend bent. Het zijn populaire jongerenbestemmingen in de zomer. Zon, zee, strand, luieren en stappen, voor de meeste jongeren het ultieme recept voor een fantastische vakantie. Vind je het echter tijd om iets nieuws uit te proberen? Een nieuwe bestemming te verkennen? Boek dan eens een jongerenreis naar de Verenigde Staten!

Rondreis nationale parken met Simi reizen

Jongerenreis Verenigde Staten boeken?

Simi Reizen is gespecialiseerd in jongerenreizen, rondreizen en groepsreizen. Actie, avontuur en gezelligheid staat centraal!

Jongerenreis VS – Tijd voor wat anders

We weten dat de VS een populaire vakantiebestemming is, maar dat betekent niet dat een jongerenreis naar dit land per definitie geen unieke ervaring is of kan opleveren. Er is zoveel te zien en te beleven dat geen een vakantie(ervaring) hetzelfde is. Daarbij is het ook gelijk een leuke manier om nieuwe mensen te leren te kennen en nieuwe vriendschappen op te doen. Vaak kun je al van tevoren met elkaar kennis maken. Je moet wel even sparen, want een jongerenreis naar de Verenigde Staten is in vergelijking met een jongerenvakantie naar een populaire Europese bestemming niet heel goedkoop. Je beleeft dan wel gegarandeerd de mooiste tijd van je leven!

Meer dan vakantie alleen

Altijd al (voor langere tijd) naar Amerika gewild, maar wil je meer doen dan alleen maar vakantie vieren? Dat kan! Wat dacht je van een taalreis naar New York? Of een zomer lang spenderen op een Amerikaans summercamp? Misschien lijkt het je ook wel wat om een jaar als au pair in de VS te werken! Je kan ook met paarden werken in het zonnige Florida. Of ga je naar een typische Amerikaanse High School? In de Verenigde Staten is het allemaal mogelijk, of je er nu een week wilt zijn of wel een heel jaar. Maak nieuwe, internationale vrienden en beleef een ongelooflijk mooie tijd!

Highschool USA Travel Active

Vakantie vieren en leren tegelijk?

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen.

Rondreis Amerika Westkust – California Dreamin’

In West Amerika vindt je verschillende Nationale Parken, zoals de Grand Canyon, Yosemite National Park en Death Valley. Alleen hiervoor zou je al een rondreis naar de west kust maken, maar er is meer. Je vindt hier San Francisco, Las Vegas, Los Angeles en de mooiste stranden. Route 66, de bekendste autoroute loopt ook langs deze gebieden.

Met Sawadee of Simireizen ga jij als jongere in een kleine groep naar de westkust van Amerika. Kies voor een georganiseerde reis, zodat je alles uit handen kunt geven en alleen maar hoeft te genieten. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen, en doe je bijzondere vriendschappen op. Enjoy your time!

Rondreis Amerika

Jongerenvakanties in Amerika vindt je vaak als een georganiseerde groepsreis. Er is dan een planning gemaakt, waar de reistijd, een stad of een park vast ligt. Door een georganiseerde groepsreis naar Amerika te boeken zorgt de reisleider ervoor dat je alle hotspots te zien krijgt, maar kan je ook nog zelf op pad.

Deze planning wordt wel altijd zo gemaakt dat er een keuze kan worden gemaakt, om het de ene dag of de andere dag te doen. Ook kan je me-time pakken, door af en toe een rustig plekje op te zoeken of even alleen op pad te gaan. Of je gaat met jongeren uit je groep naar plekken toe, zoals een casino, een barretje of het strand!

Simi Reizen – Groepsreizen leeftijdsgenoten

Simi Reizen is een populair reisbureau voor jongerenreizen naar de VS. Zij hebben 2 categorieën, 18-22 jaar of 22-35 jaar. Dit is al een voordeel, zo weet je zeker dat je een groepsreis boekt met leeftijdsgenoten. Belangrijke kenmerken van het reizen met Simi is dat je per SUV reist, zo zie je veel meer, en zit je veel fijner dan in een touringcar. Je reist in kleine groepen, met Nederlandstalige begeleiding.

Simi Reizen heeft vier groepsreizen naar Amerika.

  1. Rondreis Californië – 15 dagen
  2. Rondreis Nationale Parken USA – 15 dagen
  3. Groepsrondreis USA en Canada – 15 dagen
  4. New York en Washington met Kerst! – 10 dagen

Heb jij al geboekt? Of zoek je een goedkopere vakantiebestemming? Bekijk dan eens dit artikel, over andere jongerenreizen.