Skip navigation MENU

Reisaanbieders

We hebben de beste rondreis VS aanbiedingen op een rij gezet. De onderstaande reisbureaus zijn allemaal aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het calamiteitenfonds. We hebben de aanbieders onderverdeeld in zeven categorieën:

  1. Volledig verzorgde rondreizen VS
  2. Zelf je rondreis bouwen
  3. Jongerenreizen
  4. Autoverhuur
  5. Camperreizen
  6. Cruises
  7. Vliegtickets
  8. Hotels
  9. Attractietickets en andere benodigdheden

Volledig verzorgde rondreizen VS

Er zijn veel reisaanbieders die volledig verzorgde rondreizen aanbieden naar de Verenigde Staten. Op deze website vind je een overzicht van deze aanbieders. Om het kiezen wat makkelijker te maken, hebben we hieronder eerst de volgens ons drie beste reisorganisaties voor je opgesomd.

Populaire reisaanbieders

Simi Reizen

Simi Reizen is gespecialiseerd in jongerenreizen, rondreizen en groepsreizen. Actie, avontuur en gezelligheid staat bij dit reisbureau centraal. Bekijk het aanbod voor de VS.

Logo TUI

TUI

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Ze hebben een ruim aanbod aan vakanties en verre reizen. Ook naar de VS! Bekijk het aanbod.

Andere reisaanbieders rondreis VS

333TRAVEL

333TRAVEL is al meer dan 16 jaar reisspecialist in verre reizen op maat en biedt reizen aan naar 15 verre bestemmingen. Bekijk het aanbod voor de VS.

Logo

AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Deze reisorganisaties heeft als belangrijkste doel om het zoeken naar passende vluchten, vervoer en accommodaties zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarnaast staat ook duurzaam toerisme hoog in het vaandel. Bekijk het aanbod.

Dé VakantieDiscounter

Een rondreis door de VS duur? Niet bij dé VakantieDiscounter. Deze reisorganisaties doet er alles aan om je de beste vakantie aan te bieden tegen de laagste prijs. Bekijk het aanbod voor de VS.

De Jong Intra Vakanties

Bij de Jong Intra Vakanties draait het om jouw vakantiewensen. Wat je wensen ook zijn, de Jong Intra Vakanties denkt te alle tijde met je mee. Bekijk het aanbod voor de VS.

Djoser

Het gemak van een groepsreis en individuele vrijheid ineen? Dan zit je bij Djoser goed. Je hebt de vrijheid om er zelf op uit trekken en je hoeft je daarnaast niet druk te maken over vervoer en accommodaties. Bekijk het aanbod voor de VS.

Sawadee

Sawadee biedt groepsreizen met individuele vrijheid aan. Samen met een ervaren reisbegeleider beleef je de hoogtepunten van de Verenigde Staten. Tussendoor heb je alle vrijheid om er zelf op uit te trekken.

 

Zelf je reis bouwen

Riksja Travel

Wil je zeker zijn van een unieke rondreis door de VS? Bij Riksja Travel Amerika zet je gemakkelijk je eigen rondreis in elkaar. Daarbij heb je ook altijd een aanspreekpunt ter plaatse. Wel zo prettig.

 

Jongerenreizen

Simi Reizen

Simi Reizen is gespecialiseerd in jongerenreizen, rondreizen en groepsreizen. Actie, avontuur en gezelligheid staat bij dit reisbureau centraal. Bekijk het aanbod voor de VS.

Sawadee

Bij Sawadee worden naast gewone groepsreizen ook jongeren reizen aangeboden. In totaal 7 reizen waarvan 1 door Californië, voor 18-26 jaar!

Travel Active

Wil je veel zien van de VS, maar meer dan alleen vakantie vieren? Dan ben je bij Travel Active aan het juiste adres. Je vindt hier voor de VS een groot aanbod aan taalreizen, vrijwilligerswerk, au pair reizen, summercamps en nog veel meer. Bekijk het aanbod.

 

Autoverhuur

logo

Tui cars

Boek een huurauto bij reisleider Tui! Dit is inclusief verzekeringen voor een zorgeloze rondreis in de VS. Je kiest zelf de ophaal en inleverplek. Betalen kan met een creditcard of per automatische incasso, en je kan gratis annuleren tot 24 uur voor huuraanvang.

Sunny Cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur. Ze werken samen met verschillende autoverhuurders en je kunt op meer dan 8.000 bestemmingen een auto afhalen. Bekijk het aanbod voor de VS.

Camperreizen

Het logo van Travelhome

Travelhome

Travelhome is een reisdochter van ANWB, en expert in hun vakgebied. Ze hebben hiervoor al verschillende onderscheidingen ontvangen. Travelhome bestaat al sinds 1986 en biedt reizen aan naar 16 landen. Bij hen boek je een reis inclusief vlucht, hotel en camper maar zij stellen ook graag speciaal voor jou een exclusieve reis samen!

 

Hotels

Booking.com

Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties.  Er worden iedere dag meer dan 1.100.000 kamernachten gereserveerd via Booking.com. Door vakantiegangers én zakenreizigers. Bekijk hier het aanbod voor de VS.

Trivago

Trivago is ’s werelds grootste hotelzoekmachine. Boek hier gemakkelijk en tegen de laagste prijs een verblijf in één van de hotels van de VS. Bekijk het aanbod voor de VS.

Attractietickets & andere benodigdheden

Guide and Go logo

Guide and Go

De mooiste bezienswaardigheden van de VS zien, zonder lange rij? Bestel van tevoren je tickets bij Guide and Go!

De Zwerver

Rondreis door de VS maken? Ga goed voorbereid op pad met de reisgidsen en landkaarten van De Zwerver! Bekijk het aanbod.