Skip navigation MENU

Glamping in Amerika

Go glamping in the USA! Glamping is helemaal hot de laatste tijd. Logisch, want glamping betekent luxe kamperen op een bijzondere locatie! In Amerika zijn die locaties helemaal bijzonder. Je ‘glampt’ bijvoorbeeld bij Zion National Park, de Grand Canyon of Yosemite National Park.

lodge

Glampingreis bij SNP Natuurreizen

Op zoek naar een bijzondere reis waarbij je de mooiste plekjes van Amerika ontdekt? Deze reis is extra bijzonder door de glamping overnachtingen, bij Bryce, Yosemite, Grand Canyon en Zion National Park!

Voordelen van glamping in Amerika

Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming hoef je niks op te zetten. Je gaat kamperen, maar de tent staat al klaar! Zodra je bent gesetteld sla je het tentdoek open, en komt er een fantastisch uitzicht tevoorschijn. Je zit namelijk in de Grand Canyon, of Yosemite, of Zion. Wauw.

’s Avonds begint het al wat donker te worden, en jij en je partner/reismaatje/kids zijn nog wakker. Het vuurtje wordt aangemaakt, en jij haalt de marshmallows te voorschijn. Smullen maar!

Glamping in West-Amerika

Bij de volgende Nationale Parken zijn lodges te huur. Dit zijn glamping tenten voor, in, of naast het park. Dat betekent dat je wakker wordt met een uitzicht op deze natuurfenomenen!

Glamping in Oost-Amerika

  • Great Smoky Mountains

SNP reizen

SNP – Glamping in Amerika

SNP Natuurreizen is onderdeel van de ANWB, en biedt verschillende rondreizen aan. Bij hen vindt je natuurreizen inclusief glamping overnachtingen bij de mooiste nationale parken in Amerika. Bekijk het aanbod of neem contact op voor gratis reisadvies!