Skip navigation MENU

Goedkope rondreis door Amerika

Reizen in Amerika wordt steeds goedkoper! Hoewel Amerika bekend staat als een vrij duur land, zijn de vakanties de laatste jaren stukken goedkoper geworden. Zo kan je nu voor minder dan €500 een fly en drive vakantie in Florida kopen. Of voor zo’n €1100 een complete rondreis door West Amerika.

Een aantal reisorganisaties blinkt uit in goedkope reizen naar Amerika. Die hebben wij bij elkaar gezet, zodat je snel de beste deal kunt vinden. Daarnaast hebben wij een aantal tips samengesteld, zodat je ook zelf een goedkope rondreis kunt samenstellen.

Goedkoop rondreizen door Amerika?

Goedkope bestemmingen in Amerika

Populaire bestemmingen in Amerika zijn Florida, en de westkust. Florida is gewoon een heerlijke vakantiebestemming, waar meer dan genoeg te zien en te doen is. Aan de westkust vind je de echte highlights van Amerika, met de meest fenomenale natuurparken. Dat wil je gewoon een keer gezien hebben!

WEST AMERIKA

Hier vind je de gigantische bomen in Sequoia, de Grand Canyon, de rotsformaties van Bryce en Zion, de beren van Yosemite en de beroemde geisers van Yellowstone. Ook vind je hier beroemde steden, zoals San Francisco en Los Angeles in Californië. Dit is niet voor niets een hele populaire reis in Amerika!

FLORIDA

Florida is een populaire vakantiebestemming in de VS. Heerlijk weer, veel amusementsparken en prachtige stranden! Van jetset bestemming Miami reis je naar een van de eilanden van Key West, bezoek je Disney World en het Kennedy Space Center in Orlando!

Goedkoopste reisorganisaties

VakantieDiscounter

Bij VakantieDiscounter vind je alleen maar vakanties in Amerika, maar wel altijd de goedkoopste. En ze hebben er meer dan 180 naar Amerika! Hier boek je een heerlijk en goedkoop verblijf in de sunshine state Florida, of een citytrip naar New York. Bekijk hier de aanbiedingen.

Vakanties de Jong Intra

De Jong Intra

Bij De Jong Intra vind je verschillende goedkope rondreizen door Amerika. Zo reis je 8 dagen rond in de Canyon voor € 429! Daar zit dan de vlucht, een huurauto en accommodatie bij in.

Zelf een goedkope rondreis samenstellen

Stel je liever zelf je reis samen? Dan hebben wij hier tips voor jou samengesteld. Zo zorg je ervoor dat je een goedkope rondreis door het prachtige Amerika kunt maken.

eten en drinken

Food

Het eten in Amerika is helemaal niet zo duur als de meeste mensen denken. Waar je vooral enorm mee kunt besparen zijn de doggy bags. Want de porties in Amerika zijn een stuk groter als we hier gewend zijn. Je kunt dan het restant later nog een keer opeten. Of je neemt samen een grote portie, zodat je per persoon voordeliger uitkomt.

auto

Huurauto

Een grote SUV is natuurlijk stoerder, maar kost ook een stuk meer als een kleine auto. Door een kleine auto te huren bespaar je zo zo’n € 50 per week! Ook rijdt die zuiniger, maar dat maakt met de lage benzinekosten in Amerika niet heel veel uit. Bekijk het prijsverschil bij Tui cars en huur een auto voor jouw rondreis Amerika.

hotel

Hotel of motel

Ga er niet direct van uit dat een motel goedkoper is, maar let goed op de prijs en wat daarbij inbegrepen zit. Bij een hotel heb je vaak inclusief ontbijt, en kom je daardoor toch nog goedkoper uit dan bij een motel. Vergelijk accommodaties makkelijk met Trivago.

Goedkope rondreis door de VS maken?

Bekijk reisaanbieders